Minden kategória

Vállalati profil

Főoldal>Industries

A Foshan bekwell intelligens berendezések Co., Ltd. a sanghaji JWELL Guangdong Branch cég, a Shanghai Jwell Machinery Co., Ltd. A CPMIA alelnökeként Kína egyik legnagyobb műanyag-extrudáló gépgyártója. A Jwell cég termelési bázisai körülbelül 700 0000 négyzetmétert fednek le, és 5 részből állnak, amelyek Sanghaj Jiading kerületében találhatók, ahol a cég székhelye található, Zhoushan City of Zhejiang tartomány, Taicang City és Liyang City, Jiangsu. Tartomány és Foshan város Guangdong tartomány. A cégnek több mint 2800 alkalmazottja van, köztük mintegy 480 technikus és vezető állomány. A magas színvonalú kutató-fejlesztő csoportoknak, tapasztalt villamos- és gépészmérnököknek, fejlett megmunkáló bázisoknak és a cég minősített műhelyeinek köszönhetően pedig évente több mint 2000 fejlett extrudálósort értékesítünk. Együttműködési kapcsolatot ápolunk 22 szakosodott céggel, 9 nagy megmunkáló műhellyel és 3 hőkezelő és nitridáló műhellyel

JWELL Küldetés: keményen dolgozni, innovatív és ügyfélközpontú maradni

Cégünk fő termékei: Különféle műanyag csövek extrudáló sorok, beleértve a nagy átmérőjű PE/PVC duplafalú hullámos cső extrudáló vonalat, nagy átmérőjű PE/PVC tömörfalú csőextrudáló vonalat, PP-R/PEX/PE-RT hideg/melegvíz csőextrudálást vonal, PA/PE/PVC egyfalú hullámos cső extrudáló vonal; Különféle műanyag profil extrudáló sorok; Különféle műanyag lemezek és lapok extrudáló sorai; Vegyi szál fonás; Mikroszámítógép vezérlésű automata fúvógépek; Műanyag segéd-újrahasznosító vezetékek; Különféle egy- és ikercsavaros és hordós extruderek; T die; Képernyőcserélők; Görgők és robotok. stb.

A műanyag extrudálás területén szerzett több mint 20 éves tapasztalattal a Jwell Company a műanyag extrudálás terén szerzett mély ismerete és a fémfeldolgozás kiemelkedő teljesítménye miatt vált jellegzetessé. Jó ideje gyűjtjük a termelési és a Mac-es tapasztalatokat.